winkel

VERLOF

Wij genieten van een weekje verlof. Vanaf 22/04 staan we weer voor jou klaar.

Gesloten van 15/04 t.e.m. 21/04.

Juwelen

PEETERS JUWELEN


Welkom bij Peeters Juwelen. Jouw stijl, ons ruime aanbod aan verfijnde schoonheid. Vind het juweel dat perfect bij jou of je geliefde past. Kom zeker eens langs voor advies met een glimlach.

Voor alle budgetten

Mogelijkheid tot maatwerk

30+ jaar ervaring

Kwaliteit gegarandeerd

JUWELEN


Wij beschikken over een ruime selectie gouden, zilveren en stalen juwelen, waaronder ringen, halskettingen, oorbellen, armbanden en horloges. Voor hulp bij het kiezen van het perfecte juweel of cadeau staan we voor je klaar.

KINDERJUWELEN


Ook voor de kleine sterren verkopen wij prachtjuwelen. Perfect voor elk kind dat wil schitteren en stralen. Ontdek onze schattige collectie en geef je kleintje de kans om stijlvol voor de dag te komen!

HORLOGES


Dompel jezelf onder in onze wereld van tijdloze elegantie met een uitgebreide collectie horloges voor zowel vrouwen als mannen. Zowel klassieke modellen als trendy modellen. Ontdek topmerken die functionaliteit en stijl naadloos combineren.

Wil je een bestaande horloge laten herstellen of een batterij laten vervangen? Ook dan helpen we je graag.

VERLOVINGS- EN TROUWRINGEN


Verloven en trouwen is een heel belangrijke gebeurtenis in je leven die je graag verzegeld met een prachtige ring. En we helpen je daar dan ook met veel plezier bij. Kies uit onze vaste collectie of creëer jouw unieke ring door er eentje zelf samen te stellen en te personaliseren.

In een vrijblijvend gesprek luisteren we naar jouw wensen opdat we jou zo goed als mogelijk kunnen verder helpen

Samen bekijken we het aanbod en kan je indien gewenst zelf de ring van jouw dromen samenstellen

Je kan de ring eveneens personaliseren door middel van een gravure of door te kiezen voor een ring met een gegoten vingerafdruk

Wat je ook wil, we helpen je graag verder en geven je met een glimlach advies op maat.

GEDENKSIERAAD


Juwelen zijn verhalenvertellers, een tastbare connectie met dierbare herinneringen. Van vingerafdrukken van je kinderen tot het koesteren van een geliefde die niet meer fysiek bij je is. Alles is mogelijk. Ontdek onze collectie en bespreek de unieke mogelijkheden om jouw verhaal in een kostbaar sieraad te vereeuwigen.

OORGAATJES SCHIETEN


Voor het schieten van oorgaatjes gebruiken we de kwaliteitsvolle oorbelletjes van Studex. Met dit systeem maken we steriele, veilige, en pijnloze gaatjes in je oren. We plaatsen beide oorbelletjes tegelijkertijd voor een vlotte ervaring.