Wilt u het neusje van de zalm ???

 

 

 

Goed zien & goed eruit zien dat kan!
Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij uw persoonlijkheid past en waarmee u prettig kijkt, is een advies op maat zeer belangrijk. Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor goed zit, kijkt u met een op maat aangemeten bril veel prettiger.

 

Hightech 3D centreerapparaat
Om u een advies op maat te kunnen geven, gebruiken wij in onze optiekzaak de meest recente technologie: De ImpressionIST®3, een 3D video centreersysteem. Deze meet de individuele parameters van uw montuur, waarbij er rekening gehouden wordt met een natuurlijke hoofd- en lichaamshouding. Deze hightech technologie samen met 27 jaar ervaring en kennis, maakt onze zaak uniek in de streek.

Glaskeuze
Als u eenmaal uw montuur hebt gekozen, bespreken we samen de verschillen tussen de diverse brillenglazen. U kunt denken aan het gewicht en dikte van de verschillende brillenglazen en de zichtprestaties van de diverse glastypen. Dit maakt het kiezen van het juiste brillenglas een stuk eenvoudiger.

Aan de hand van twee 3D foto’s bepalen we tenslotte de meetresultaten die nodig zijn voor de juiste pasvorm van het montuur, zoals uw gezichtsvorm, het midden van uw ogen en de pasvorm en vorm van uw gekozen montuur.

 

Ervaar het zelf
Wilt u deze nieuwe vorm van oogmeting en advies zelf ervaren? Wij begroeten u graag in onze winkel.